MERCADAL REIVINDICATIU

Aquest passat dissabte les diferents unitats del Cau ens vam aplegar a les 11 del matí a la plaça del Mercadal per començar el curs 2013/2014.

Com sempre, durant dues hores vam poder gaudir del fet de ser escolta!

esplaireus1.jpg.jpg

Coincidint amb el primer dia que feiem Cau a la plaça, van ser moltes les persones que es van apropar a nosaltres per preguntar-nos què féiem i perquè a la plaça del Mercadal.

Tot i així, vam sentir certa nostàlgia i això és el que va escriure el Julià, un truc de l’agrupament:

Quan vam sentir per primer cop la notícia no ens ho acabàvem de creure, però el fet de que els caps ho diguéssin amb aquell posat tan seriós només podia demostrar que era cert; “Que ens fan fora…” Els próxims segons van ser seus, ells ens van explicar el què passava, el perquè i les conseqüències que podría tenir això, durant una estona no sabíem com actuar, només féiem que mirar-nos entre nosaltres sense saber que dir, ni què fer, veient aquelles cares que tant ens coneixem els uns als altres de la unitat, de quan sabem que alguna cosa va malament, si, sembla que el nostre estimat local, on hi hem fet macarronades, hem presentat projectes, hem votat el dibuix de la catifa, on hem jugat grans i petits corrent per totes les sales i fent l’ínutil amb els bongos i la mitja guitarra que sempre hi ha hagut i quan els pioners (un altre cop) ens havia “Pillat el toro” i tornàvem a estar amb el projecte a mitjes a l’hora de presentar-lo.. Vèiem que tot això s’havia acabat, que si no teniem local, no teníem cau, però és totalment fals, el cau com a edifici, és el lloc on anem a veure aquelles persones a les que potser no podem veure entre setmana sigui pel que sigui, a veure aquestes amistats que saps que potser no veus cada dia però que són per a tota la vida, als teus companys del dia dia en la teva vida, als que saps que tindràs sempre al costat quan ho necessitis..Ara començem una nova etapa, una etapa sense sala de material, ni pati per penjar les pilotes ni el nostre estimat colom putrefacte (tant importantíssim per als pioners d’aquest any que ja es veu en el vídeo lo guays que sóm i lo que ens estimem ..,^^) i així estarem fins a trobar un nou local, però (almenys parlant per a mi) no penso perdre ni les ganes ni la il·lusió que tenia cada cop que anava al cau, per tant, demà ens tornem a trobar, i el futur ja dirà que ens espera.. (Ara, havia de dir que els trucs d’aquest any són lo milloret.. hoho) Sempre apuunt! Aeg Md Misericòrdia  ^^

ep! ahir també vam sortir al diari!

 

Un pensament sobre “MERCADAL REIVINDICATIU

  1. El fet de ser cap del Misericòrdia i amb tots els anys viscuts guardats a la motxilla amb totes les experiències i sensacions que això comporta, fa que quan llegeixes un text així d’un truc, no puguis evitar que et caigui la llagrimeta i que al mateix temps s’et dibuixi un somriure als llavis…
    Sé que molts no ho entenen, però per mi i per els que compartim aquest camí, ser escolta és un estil de vida, on tu mateix n’ets el protagonista i l’observador del teu propi progrés personal…

    A vegades falten les paraules per decriu-re exactament allò tant gran que sents dins!!

    Seguirem treballant tots junts per deixar el món una mica millor de com l’hem trobat!

    Alícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *