UNITATS

Al Cau ens organitzem en franges d’edats, tot i que sovint fem activitats i sortides des dels més grans als més petits!!

CASTORS I LLÚDRIGUES: infants de 5 a 8 anys

Som els més petits del Cau i ens agrupem per petits grups que s’anomenen escamots. Aprenem a valer-nos per nosaltres mateixos, coneixem el cau i juguem i fem tallers tot viatjant amb la nostra imaginació…

Som treballadors, ens agrada fer amics i amigues i respectem els nostres companys.

A l’estiu vivim els nostres primers campaments.

LLOPS I DAINES: infants de 8 a 11 anys

Ens agrupem per petits grups que li diem sisenes. Ens encanta jugar i córrer pel terreny. aprenem tot fent jocs i tallers al Cau i fent descobertes del nostre entorn.

Aprenem a conviure i a fer-ho tot entre tots. De mica en mica guanyem autonomia. Ens motiva realitzar petits projectes i ajudem en la preparació dels campaments.

RÀNGERS I NOIES GUIES: infants de 11 a 14 anys

Ja fa forces anys que anem al cau i ens organitzem en petits grups que es diuen patrulles per poder portar a terme els projectes que nosaltres mateixos ens proposem. Comencem a ser els responsables de les nostres activitats, tant durant l’any com als campaments.

Les ganes de conèixer coses noves ens donen empenta per treballar i descobrir.

PIONERS I CARAVEL·LES: joves de 14 a 17 anys

 

Som joves decidits, motivats i amb ganes de fer mil i una coses. Treballem en equips per dur a terme un projecte d’unitat i preparem els campaments de l’estiu. Tot som responsables de tot i tothom ha de dir la seva per participar d’aquesta aventura.

Arriba el moment de conèixer noves realitats, però som decidits i afrontem les dificultats sense por.

TRUCS: joves de 17 i 18 anys

 

Ens proposem centrar la nostra acció al servei de la comunitat.  Primer coneixem la realitat que ens envolta, per després proposar-nos una acció de servei a la societat.

Enlloc d’un cap, tenim l’ajuda de l’animador, que vetlla pel grup tot exigint seriositat i coherència.

 

VINE AL CAU!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *