LA VISITA DEL ZAC!

Aquest cap de setmana 7 i 8 de desembre els Castors vam anar d’excursió a cambrils. L’AEG Gent de Mar ens va acollir al seu cau i hi vam passar tot el cap de setmana!

Teniem moltes ganes que arribes aquest dia ja que volia dir que per fi coneixeriem a en Zac l’extraterrestre. A la tarda vam fer tallers per la paradeta de Nadal del cau. Pompons, arbres de nadal, estrelles, tions,… moltes i moltes coses xulis per vendre i poder guanyar diners per anar de campaments! A més, vam fer un mural on vam haver de dibuixar la terra tal com la veiem nosaltres. Quan va començar a fer-se de nit els caps ens van fer el sopar i ens ho vam menjar tot i tot!
Després…va arribar el moment del cap de setmana. Ja ho teniem tot:
– Carnet d’astronauta
– Disfresa d’astronauta
– Mural de com és la terra
– Clau anglesa per obrir la nau
Quan vam obrir la nau vam passar per un túnel galàctic molt fosc i llarg fins que vam arribar al planeta! Era mooooooolt fosc però les estrelles i els planetes ens iluminaven! Allà vam trobar un missatge d’en Zac. Ens havia estat observant tots aquests dies i estava molt content perquè haviem estat uns autèntics astronautes. Ens va regalar una pulsera que fa llum per la nit per no tenir por i unes quantes xocolatines. ÉS EL MILLOR!!!
Amb aquesta dolça sensació d’haver conegut algú de l’espai exterior l’Adrià i la Marina ens van llegir un conte sobre el sol i la lluna i vam anar a dormir.
L’endemà (ens va costar una mica aixecar-nos), ens van rentar les dents entre nosaltres i vam seguir fent coses guais per la paradeta de Nadal. D’aquesta manera vam fer molta gana per dinar… hi havia MACARRONS!!! Estaven tant bons…
Després vam haver de recollir-ho tot amb la panxa plena i vam marxar cap a Reus. Ha estat un gran cap de setmana, ens ho hem passat super bé, i el millor de tot: JA SOM ASTRONAUTES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *