La poció màgica

Aquest cap de setmana els castors i llúdrigues hem anat d’excursió a l’Espluga de Francolí. Teníem moltes ganes d’anar de sortida ja que la setmana abans vam rebre una carta a casa nostra. Els monjos de Poblet reclamaven la nostra ajuda perquè anéssim a fer fora les bruixes! A més, ens van explicar a través de la carta que a la nit els caps ens ajudarien a fer una poció màgica perquè no ens vinguessin a molestar!
Dissabte al migdia vam arribar al cau de l’Espluga, l’AEG Estornell. Ens vam instal·lar i tot seguit vam anar d’excursió a Poblet per tal de buscar algun rastre de les bruixes. Allà, gràcies al nostre esperit aventurer, vam trobar 5 dits de bruixa! Feien molt de fàstic…i els vam posar en una bossa per tal de posar-los després a la poció màgica.
pocion-magica
De tornada… vam seguir treballant en el projecte de la unitat i finalment tots ens vam posar d’acord. Els Castors i Llúdrigues farem un gegant en forma de drac d’aigua!
poblet
A la nit, després de sopar, vam començar a iniciar el ritual de la poció màgica. Vam haver de buscar pels carrers de l’Espluga de Francolí els ingredients secrets i quan ho vam tenir tot i vam barrejar ben fort per tal de què es barregessin bé. Quan vam acabar, cadascú es va servir un got i vam beure de la poció per fer fora les bruixes!
L’endemà, per tal de què no ens vinguessin a buscar a casa ens vam crear el nostre propi amulet. Ara sí que no faran re, ni als monjos de Poblet ni a nosaltres!
Estem molt contents d’aquesta gran aventura, hem pogut ajudar als monjos, hem decidit el projecte i hem fet un supertaller! A més, hem viatjat un altre cop amb tren!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *